مهمونی دوستانه

 

پاناکوتا

ژله مورب انار

کیک

کیک

 

کاسه یخی


* دو عد کاسه در دوسایز متفاوت که داخل هم قرار بگیرند .
* گل خشک و طبیعی یا برش های میوه و یا  هر چیز زیبایی که به نظرتون میاد.


کف کاسه ی بزرگتر رو به ضخامت دلخواه آب میریزیم ( حدود سه چهار انگشت) و کف کاسه رو با گلها و یا برش های میوه و ... پر میکنیم . البته نه به حدی که کل حجم آب رو بگیره . چون باید فاصله ای بینشون باشه تا زیباییشون رو بعد از یخ زدن نشون بده .
کاسه رو داخل فریزر می گذاریم تا یخ ببنده .بعد از یک ساعت کاسه رو از فریزر خارج کرده و کاسه ی کوچکتر رو داخل کاسه ی بزرگ می گذاریم . دقیقاْ وسط کاسه و روی لایه ی یخ ، به طوری که بشه بین دوتاشون آب ریخت ! دورش رو به اندازه ی یک سوم کاسه از آب پر می کنیم .

و دوباره گلهای طبیعی و خشک و برش های میوه و خوشه گندم و هر چیزی که به نظرتون زیبا میاد رو در آب قرار میدیم و دوباره در فریزر می گذاریم تا این لایه هم یخ بزنه .و برای سوم و آخر کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و قسمت باقی مونده رو از آب پر می کنیم و باقی مونده ی تزئینات رو داخلش می ریزیم و میگ ذاریم تا یخ بزنه .
بعد از یخ زدن کامل ، کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و با حوله ی داغ داخل کاسه ی کوچک و بیرون کاسه ی بزرگ رو ماساژ می دیم که یخ ها به آرومی از کاسه جدا بشن . به هیچ وجه کاسه رو زیر آب نگیرید چون چون آب شدن کاسه یخی را تسریع می کنه .
وقتی کاسه ها از یخ جدا شدن . دوباره کاسه ی یخ زده رو داخل فریزر بگذارید و وقتی همه ی مهمونها اومدن کاسه رو سر میز بیارید .

نکته :
چند مرحله آب ریختن به این دلیل بود که وقتی کامل و یک جا آب رو اطراف کاسه بریزید گلها و میوه ها بالا میان و همون بالا یخ میزنن و کاسه زیبایی نخواهد داشت ! اصلاْ هم سعی نکنید با فشار گلها رو مجبور به یخ زدن بکنید . راهکار ارائه شده بهترین راه ممکنه .

اگر از کاسه های بزرگی استفاده می کنید این سه مرحله رو به چهار یا پنج بار افزایش بدید .حتماْ زیر کاسه از یک ظرف گود مثل خورش خوری استفاده کنید چون کاسه بر اثر دمای محیط کم کم شروع به آب شدن میکنه و تا چهل و پنج دقیقه ی اول زیبایی ِ کاملش رو حفظ میکنه . حواستون به بشقابی که زیرش هست هم باشه که احیاناْ از آب پر نشه !!!

داخل کاسه رو می تونید از قالب های یخ که برای داخل لیوان ها استفاده می شه پر کنید و یا میوه و هر چیزی که به نظرتون زیبا اومد .

منبع: akairan.com


خوب حالا من برا فریزر جهیزیه ام چیکار کردم...

از برشهای پرتقال و لیمو برای خود ظرف استفاده کردم و برای یخ داخلش قالب مدل دار داشتم چون قلبی بود تو بعضی جاهاش از شربت  آلبالو غلیظ بدون آب  استفاده کردم و بعضی هاشو داخل هر قالب یه دونه برگ نعنا یا پونه گذاشتم و آب ریختم توش گذاشتم خودشو تو فریزر بگیره وقتی که گرفت خالیشون کردم تو کاسه یخیم.

همه تو کف کاسه بودن که این چه جوری اینجوری شده

من اون موقع از کارام خیلی عکس نمی نداختم فقط همینو از کاسه یخم دارم که کیفیتش زیاد خوب نیست

چیدمان برای جهیزیه

خوب این پست شروع می کنیم از فریزر گفتن

اولا اینکه کاملا سلیقه ای هستش که شما می خواید تو فریزرتون چیا بذارید.منظورم مواد غذاییه...

ولی خب عرفا گوشت مرغ ماهی سبزیجات از پایه های مواد هستند.

حالا یه سری چیزام هست که برای زیبایی فریزر عروس بد نیست که باشن مثله ناگت ها.میگو.یخ

البته باید بگم که این یخ که می گم یخ معمولی نیست درواقع کاسه یخیه که تنوع های مختلفی می شه داشته باشه آموزشش رو حتما براتون می ذارم

مواد مورد نظرتون رو می تونید هم توی زیپ لاک ها بریزین هم توی ظرفای درپوش دار یک بار مصرف .

اگه مثلا گوشتاتونو توی زیپ لاک ها ریختین در آخر می تونید چند تا بسته رو با هم روبان پیچش کنید

درواقع بسته های مربو ط بهم رو با هم بسته بندی کنید.

مرغا رو یا  به صورت کامل بذارید و مدل عروس و داماد دروشون بیارید یا اینکه تکه کنید و توی بسته بگذارید.

برای ماهی بهتره که از ماهی های کوچک استفاده شه و بطور مدل دار (مدور)توی بشقابای یک بار مصرف کوچک چیده شن و در آخر سلفون روشون کشیده شه و پاپیون روش بچسبونید.

یا اینکه ماهی اگه  بزرگ بود کمی گرد بکنیدش و  بعد بذاریدش فریزر.یا اینکه اونام مدل عروس داماد تزیین کنین.

فعلا همینا تا دفه بعد بیام و از چیزای دیگه بگم...

نطر و ایده فراموش نشه....

منتظرم...